Bienvenue Welcome Welkom Gast
Camping de l'albrade, le Domaine la région Les tarifs Contact & Accès
galerie photos


EEN OASE VAN RUST

De 78 hectare van het domein maken deel uit van een enorme uitgestrektheid van ongerepte natuur, waar u een mix van eik, esdoorn, es en aliziers en grote delen met buxus aantreft.

Veel wilde bloemen verschijnen in het voorjaar, met inbegrip van zeldzame orchideeën en lelies martagon. Open plekken worden dan bedekt met wilde anemonen en veel bloemen die je kunt ontdekken in mei en juni.

Het domein strekt zich uit over een kalkstenen rots omringd door valleien (de Combe). Het is een ideale natuur voor verschillende naturistische wandelingen. Het terrein is natuurlijk omheind door verscholen natuurstenen muren (pierres sèches), typisch voor de streek

Twintig kilometer aan wandelpaden laten naturistische wandelingen toe zonder het terrein te verlaten. De langste wandeling duurt ca. 3 uur.

Op het domein vindt u een aantal gariottes of bories (herdershutten van losgestapelde stenen) en de overblijfselen van het herdersleven. Veel herten leven in de bossen van het domein en die je tegen kunt komen tijdens uw wandeling of zelfs tijdens autorit. U kunt ook naar de grot, waar de koelte u zal verbazen op warme zomerdagen.

Tijdens nachtelijke wandelingen in het maanlicht kunt u de natuur leren kennen in een ander aspect.